Lucrari cu utilaje

Demolari si dezafectari Constanta

Pentru ca admiram progresul si evolutia, consideram ca, uneori lucrurile vechi trebuiesc inlocuite cu idei noi si inovatoare. Plecand de la aceasta premisa, TRCA ofera servicii de demolari si dezafectari in Judetul Constanta pentru a sprijini dezvoltarea noilor proiecte.

Deszapezire Constanta

TRCA iubeste si respecta natura, cu toate fenomenele sale, insa ninsoarea abundenta poate fi un impediment in calea activitatilor economice, si nu numai. Deszapezirea este un proces care consuma timp si energie, de aceea TRCA ofera servicii de deszapezire in Judetul Constanta, pentru ca afacerea dumneavoastra sa functioneze in parametri optimi indiferent de conditiile meteorologice.

Lucrari pentru retele de apa,
canalizare si electrice

In incercarea de a satisface cat mai multe dintre nevoile clientilor nostri, am inclus in oferta noastra si sistematizarea terenurilor pentru transeele de conducte si cabluri. Profesionalismul si punctualitatea personalului, calitatea si fiabilitatea materialelor, sunt aspectele care ne recomanda in privinta efectuarii acestor lucrari.

Excavatii si evacuare Constanta

TRCA efectueaza lucrari de excavare si evacuare in Judetul Constata, cu ajutorul unui personal calificat, cu experienta vasta in acest domeniu si utilaje noi, dotate cu tehnologie de actualitate. Lucrarile de excavare se efectueaza cu excavatoare pe senile de 25 tone (cupa 1,2 mc si picon de 1 tona) si buldoexcavatoare cu brat telescopic multifunctional.

Operatiuni portuare cu Macarale si Utilaje

Transbordarea marfurilor nu este intotdeauna un proces logistic facil, in special in cazul in care danele nu sunt dotate cu instalatiile portuare necesare acestei activitati, timpul de stationare al navei nu este unul generos sau caracteristicile marfurilor transportate nu permit descarcarea sau incarcarea cu instalatiile si utilajele portuare disponibile. Pentru oricare din cazuri, TRCA pune la dispozitie AUTOMACARALE si UTILAJE pentru o gama larga de operatiuni portuare in Portul Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea, Midia, Mangalia si in porturile turistice.


Decongestioarea rapida a traficului in cazul accidentelor rutiere

Accidentele rutiere sunt rezultate ale unor erori umane, ale unor momente de neatentie sau avarii ale autovehiculului, avand un caracter, de multe ori, inevitabil si imprevizibil. In astfel de momentele participantii la trafic se mobilizeaza si ii ajuta pe cei implicati intr-o astfel de situatie nefericita, dand dovada de solidaritate si filantropie.
TRCA este unul dintre cei pe care te poti baza si in imprejurari neplacute, efectuand interventii rapide in cazuri de accidente pe autostrazi si drumuri nationale cu macarale si trailere pentru decongestionarea traficului.